Home
Home
Downloads
Downloads
Forums
Forums
Your Account
Your Account
JA SAM EXIT
Smart Basic
Smart Basic


Casovi


Menu
 Pocetak

 Studenti
 Forums
 Vas nalog
 Posaljite Vest
 Privatne poruke
 Novosti
 Topics
 Vesti sa fakulteta
 Gallerija slika
 SKRIPTE
 Downloads
 Sadrzaj
 Members List
 Web Links
 Shout_Box
 Infos
 O nama
 Marketing
 Preporucite nas


Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.


Najvredniji
   tweety 
 Posts: 
 12203 

   lady_z 
 Posts: 
 8293 

   HaLyl 
 Posts: 
 7447 


   Munchmallow 
 Posts: 
 6635 Red Bull Collective Art
Student'sCadavre exquis je kolaboraciona tehnika prvi put upotrebljena od strane nadrealista jos davne 1925. godine. To je metod kojim se vise nepovezanih reci ili slika povezuje u jednu celinu.

Ucesnici postepeno doprinose tako sto vide samo kraj rada umetnika pre njih i na osnovu toga kreiraju svoj deo ili postovanjem odredjenog pravila kako bi svi doprineli stvaranju jednog kolektivnog umetnickog dela.

U periodu od dve nedelje Red Bull Collective Art ce objediniti ljude sirom sveta u ovom kreativnom procesu, stvarajuci jedno nenadmasno umetnicko delo na internacionalnom nivou.

Red Bull Collective Art je otvoren za sve, od dizajnera i umetnika preko fotografa i publicista - bitno je samo da ih povezuje zajednicki cilj
Posted by Tane on Sunday, March 10 @ 08:57:19 CET (2445 reads)
(Read More... | 1716 bytes more | Score: 0)

Vodimo vas na film Djangova osveta u bioskop Tuckwood!
Student'sNajnoviji film Kventina Tarantina DJangova osveta (Django Unchained) je imao veoma uspesan start!

DJangova osveta zapocela je svoj put ka velikom platnu jos pre deset godina kada je reditelj, Kventin Tarantino, poceo da razmislja o glavnom liku filma. Osnovna ideja price bio je rob, koji postaje lovac na ucenjene glave, objasnjava reditelj i dodaje...

Oduvek sam zeleo da radim vestern i od svih, najomiljeniji su mi spageti vestern. Prema recima Tarantina vesterni predstavljaju velika, majstorska oslikavanja dobra i zla i taj zanr odgovara njegovoj prici o robu koji, zeli da spase svoju zenu sa ozloglasene plantaze.

EKONOMAC.ORG u saradnji sa distributerskom kucom TUCK vas vodi na ovaj film. Projekcija je u sredu, 6. februara u 19h, u bioskopu Tuckwood. Delimo 2x2 ulaznice.
Posted by Tane on Tuesday, February 05 @ 21:28:16 CET (1288 reads)
(Read More... | 2493 bytes more | Score: 0)

Fаkulteti cenu skolаrine odredjuju otprilike
ObavestenjaStudenti insistirаju nа specifikаciji troskovа, rukovodstvа podаtke cuvаju kаo poslovnu tаjnu. Ekonomski fаkultet kаo izuzetаk

Kаo i svаke godine, fаkulteti su nаjаvili povecаnje skolаrinа zа stopu inflаcije od 12 odsto i odmаh dobili crveno svetlo prosvetnih vlаsti. Predsednik Studentskog pаrlаmentа Univerzitetа u Beogrаdu Vlаdimir Smudjа kаze dа podаci pokаzuju dа je u protekle tri, cetiri godine, doslo do strаsnog povecаnjа brojа studenаtа koji pisu molbe zа oslobаdjаnje od plаcаnjа skolаrine i zа povecаnje brojа rаtа.

Profesori kаzu dа znаju dа je roditeljimа sve teze dа skoluju svoju decu, аli i dа fаkulteti bаs iz tih rаzlogа godinаmа nisu menjаli skolаrine, dok su mаterijаlni troskovi rаsli.

Medjutim, jаvnа je tаjnа dа se cenа studijа, zаprаvo, izrаcunаvа odokаtivno, а ono sto dekаni priznаju u neformаlnom rаzgovoru sа novinаrimа jeste dа se gledа dа skolаrinа bude okruglа i deljivа nа rаte. Oni kаzu i dа je osim desetаk fаkultetа, koji su nаjаtrаktivniji i imаju mnogo studenаtа i sopstvene prihode, nа vecini ipаk kаtаstrofаlnа situаcijа i dа se stedi nа svаkom korаku. Nаjteze je u toku zime, dodаju, pа se nа fаkultetimа zаvrcu rаdijаtori posle 15 cаsovа, iаko nаstаvа trаje do osаm uvece, nаstаvnici putuju nа strucno usаvrsаvаnje аko se imа pаrа, stedi se i nа mobilnim telefonimа, pа se inostrаnstvo zove sаmo kаd je neophodno.
Posted by Tane on Tuesday, February 05 @ 01:39:05 CET (749 reads)
(Read More... | 6847 bytes more | Score: 0)

Poslednji voz za vecite studente?
ObavestenjaNaredna skolska godina krajnji rok za 10000 starih studenata da zavrse skolovanje. Neki akademci studiraju skoro deceniju, a jos su na prvoj ili drugoj godini.

Studentima koji su indekse dobili pre bolonje vreme curi i poslednji rok da diplomiraju je predstojeca skolska godina.

Koliko ih ima niko precizno ne zna, ali se procenjuje da se njihov broj smanjio nekoliko puta i da ih je sada nesto vise od 10000. Samo na Univerzitetu u Beogradu je 6814 starih studenata, pisu Novosti.
Posted by Tane on Saturday, February 02 @ 19:58:21 CET (1303 reads)
(Read More... | 2979 bytes more | Score: 0)

MINT: Popust za studente!
ObavestenjaMint Services podrzava studentske projekte i inicijative i zato je odlucio da vrati stalni studentski popust od 20% na sve web hosting pakete. Time zele da nagrade sve one koji postizu vrhunske rezultate i imaju zelju za uspehom.

Akcija je nastala sa ciljem da se podrze svi oni koji zele da svoje slobodno vreme koriste za licne projekte. Pravi je trenutak za sve studente da odaberu svoje mesto za licnu prezentaciju ili blog o temama koje ih zanimaju.
Posted by Tane on Friday, February 01 @ 01:48:54 CET (730 reads)
(Read More... | 951 bytes more | Score: 0)

Jos 1 dan za prijavu studenata na konkurs za Koka-kola talente
Student'sStudenti koji zele da se prijave za izbor sedme generacije Coca - cola talenata imaju jos samo 1 dan da to ucine, jer se konkurs zatvara 1. februara.

Sedam novih talenata dobice priliku da se usavrsavaju uz vrhunske strucnjake u kompaniji, steknu prakticna znanja i vestine i time otvore sebi put ka uspesnoj poslovnoj karijeri.

Tokom dve godine, koliko program Coca - cola talenti traje, pored niza obuka i seminara, kroz koje ce odabrani studenti proci, a koji imaju za cilj njihovo profesionalno usavrsavanje, buducim talentima obezbedjena je i finansijska podrska u iznosu od 2000 evra godisnje u toku trajanja programa.
Posted by Tane on Wednesday, January 30 @ 19:23:57 CET (1030 reads)
(Read More... | 1360 bytes more | Score: 0)

MINT Hosting: Popust za studente!
Student'sMint Services podrzava one koji postizu vrhunske rezultate, poseduju takmicarski duh, imaju zelju za uspehom, smeli su, energicni i razliciti od drugih. U skladu sa nasom poslovnom strategijom, Mint je usmeren na sve one koji imaju inovativne i smele ideje.

Isprobajte Internet tehnologije uzivo! Postanite korisnik jednog od standardnih Web hosting paketa i obezbedite sebi 20% popusta.
Posted by Tane on Sunday, January 27 @ 03:05:26 CET (1028 reads)
(Read More... | 1782 bytes more | Score: 0)

Fakulteti traze vise skolarine, Vlada ne da
ObavestenjaFakulteti Univerziteta u Beogradu (UB) ne odustaju od namere da povecaju skolarine za oko 12 odsto, iako je ministar prosvete juce jos jednom ponovio da nece dozvoliti da dodje do poskupljenja. Iz UB insistiraju na visim cenama i predlog za poskupljenje ce uputiti Ministarstvu prosvete. Konacnu odluku donece Vlada.

Povecanje skolarine, bar ono u skladu sa inflacijom, neophodno je. To je povecanje za oko 12 odsto, a pojedini fakulteti nisu menjali cene vec godinama, dok su materijalni troskovi konstantno rasli. Fakulteti su na rubu egzistencije - kaze Miodrag Popovic, prorektor za finansije i organizaciju UB.

Tako ce fakulteti, po oprobanom receptu, da popravljaju materijalni polozaj preko ledja studenata.

- Zahtev za povecanje skolarina ne mozemo da prihvatimo zato sto ekonomska situacija nije dobra, a povecanje troskova koje fakulteti imaju ne mogu se nadoknaditi preko ledja studenata - izjavio je ministar prosvete i nauke Zarko Obradovic.
Posted by Tane on Wednesday, January 23 @ 08:31:03 CET (894 reads)
(Read More... | 2397 bytes more | Score: 0)

U indeksu upisan i dug za skolarinu
Student'sBroj samofinansirajucih studenata koji ne mogu na vreme da uplate skolarine sve je veci. Na drzavnim fakultetima kazu da u poslednje vreme mnogo vise akademaca i njihovih roditelja ima objektivne probleme da isplati obaveze prema fakultetu.

Njima se odobravaju dodatne rate, neki budu i oslobodjeni dela duga, a vecina fakulteta omogucava im da polazu ispite na vreme, iako nisu izmirili obaveze.

Ove skolske godine imamo 20 do 30 odsto vise studenata koji su pisali molbe da im produzimo rok za placanje ili da ih oslobodimo dela duga otkriva za Novosti prof. dr Branislav Boricic, dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Posted by Tane on Wednesday, January 16 @ 10:55:53 CET (998 reads)
(Read More... | 2674 bytes more | Score: 0)

PRIJAVA ISPITA: FEBRUARSKI ROK - VAZNO OBAVESTENJE
Student'sFEBRUARSKI ROK 2013.

STUDENTI GENERACIJE 2012, 2011, 2010, 2009 I 2008. PRIJAVLjUJU ISPITE ISKLjUCIVO ELEKTRONSKIM PUTEM PREKO SAJTA FAKULTETA OD 18. JANUARA (OD 10,00 CASOVA) DO 21. JANUARA 2013. GODINE.

PRELIMINARNI SPISKOVI BICE OBJAVLjENI NA SAJTU FAKULTETA 24. JANUARA. EVENTUALNA ODJAVA ISPITA 24. JANUARA 2013. DO 24,00 CAS.

PAPIRNE PRIJAVE ZA OVE STUDENTE NECE BITI UZETE U OBZIR KAO I NAKNADNE PRIJAVE

SVI OSTALI STUDENTI (GENERACIJE 2007, 2006, 2005, 2004. I STARIJI)

ISPITE PRIJAVLjUJU PAPIRNOM PRIJAVOM OD 15. DO 21. JANUARA 2013. GODINE.
Posted by Tane on Tuesday, January 15 @ 07:29:53 CET (821 reads)
(Read More... | 1284 bytes more | Score: 0)

Pretraga
Google


Survey
E jedwa cekam...

Da završim ovaj fax!
Da odem negde na odmor!
Da uđem u klimatizovani prostor...
Euro 20008. d:D
...to hladno pivo POSLE ispitnog roka...Results
Polls

Votes 1522


Login
Nickname

Password

Security Code: Security Code
Type Security Code

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.


Prijatelji

Studentski pokret ETF BG!

BACKPACKERS Ranac na ledja put pod noge!

Forum farmaceuta!

Korak u buducnost - Career Days!

FonForum!

MEGASTUDENT!
Korisnicki Info
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: oljicaaa
New Today: 1
New Yesterday: 1
Overall: 39559

People Online:
Visitors: 22
Members: 4
Total: 26

Online Now:
01 : Fela
02 : davidoviclara
03 : cktcat
04 : caozdravo


Slucajna slika
The comments are property of their posters, all the rest Developed by Tane and T2STUDIO
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.21 Seconds